Choose your shipping destination and language Ok

Iza van Dee s-a nascut din dorinta de a combina esteticul cu functionalul. Din experienta conturata in anii de croitorie la comanda am inteles ca fiecare femeie este intr-o perpetua evolutie si transformare, iar pe parcursul fiecarei etape este in cautarea stilului care sa o defineasca intr-un moment cheie.

Credem ca o femeie asumata si implinita alege in fiecare zi rolul, pe care vrea sa il joace. Iza Van Dee intuieste necesitatile femeii „actuale, active si atractive” si acopera spectrul personalitatii feminine in continua schimbare.

Cream piese deopotriva clasice si moderne, care oscileaza de la simplitate la complexitate, de la minimalism la excentricitate, de la romantism la pragmatism. Deopotriva stilist si designer, Iza van Dee este rezolvarea dilemelor tale vestimentare.

Suntem de parere ca achizitionarea unei haine este o investitie pe termen lung care in functie de accesorizare devine o piesa forte a garderobei tale. De la haine cu linii arhitecturale si croielile structurate la piese vestimentare cu volumetrii, drapaje romantice si detalii ultra-feminine, Iza van Dee „rescrie” in fiecare zi povestea ta vestimentara sub inspiratia celor mai indraznete, provocatoare si incitante fatete ale unei muze moderne.